Sonia se trezește dimineața cu o senzație ciudată. Știe că este printre cei care trebuie neapărat ascultați la prima oră din zi. Doar gândul că ușa se va deschide și că va apărea un catalog mare, albastru, îi dă un pumn în stomac. Și dacă nu va ști? Și dacă se va supăra doamna profesoară pe ea? Și dacă o dezamăgește pe mama?

Sună cunoscut? Este o poveste pe care o auzim repetându-se de generații. Este mersul lucrurilor în majoritatea claselor din România.

Dar dacă v-am spune că problema asta care rezistă de generații poate fi rezolvată, odată pentru totdeauna? Că profesorii, părinții și elevii pot să colaboreze, să aibă încredere unii în alții, să își împlinească visele și așteptările?

De aceea am creat Școala Încrederii, unde credem că școlile sunt locurile care trebuie să dea încredere copiilor noștri, să își poată atinge potențialul. Credem că orice copil, profesor și părinte poate contribui la o comunitate educațională benefică pentru toți. Că putem să construim împreună educația pe care ne-o dorim pentru copiii noștri.

Ei sunt viitorul nostru. Știm că lucrurile pot fi mai bune pentru noi toți atâta timp cât copiii noștri sunt bine la școală.

Avem nevoie de sprijinul tău să ducem Școala Încrederii în cât mai multe școli din țară. Donează acum:

Donează cu cardul​

Donează prin transfer bancar

Donează aici: RO88BTRLRONCRT0509919701, Wellbeing Institute

Ai o întrebare legată de donația ta? Scrie-ne pe adresa: ruxandra.mercea@wellbeing-institute.ro sau letitia.suciu@wellbeing-institute.ro

Fii parte din Școala Încrederii!

Dacă vrei să faci parte din procesul nostru și să afli mai multe detalii despre program, trimite-ne un mesaj.