Termeni și Condiții

Termeni și condiții pentru donațiile online

Vizitarea, folosirea sau realizarea de donații pe pagina procesului Școala Încrederii https://scoalaincrederii.ro/ se poate realiza prin acceptarea condițiilor de utilizare a site-ului.

Se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și condițiilor pentru donațiile online.

https://scoalaincrederii.ro/ este site-ul oficial al procesului Școlii Încrederii, iar donațiile ajung în contul Asociației Wellbeing Institute cu sediul în Cluj-Napoca, Aleea Băișoara, nr. 2A, CIF 41746440, cu cont de donații RO88 BTRL RONC RT05 0991 9701, deschis la Banca Transilvania
Ne rezervăm dreptul de a modifica Termenii și condițiile, și site-ul https://scoalaincrederii.ro/ fără o notificare prealabilă.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea face donații pe https://www.crucearosie-cv.org nu este obligatoriu să vă înregistrați pe site-ul nostru.

În cazul în care vă înregistrați pe site-ul nostru, declarați că veți furniza informații reale, complete, actuale și corecte despre dumneavoastră.

În cazul în care vă înregistrați pe site-ul nostru, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, în cazul în care considerăm că această obligație a fost încălcată.

Drepturi de autor

Conținutul integral al site-ului https://scoalaincrederii.ro/ este proprietatea procesului Școala Încrederii, fiind protejat de Legea drepturilor de autor și de legile care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

În cazul în care vă înregistrați pe site-ul nostru cu date personale vom asigura protecția acestor date conform prevederilor legale. În cazul în care indicați o adresă de e-mail, aceasta va fi utilizata pentru a vă informa cu privire la modul de utilizare a donației în forma unei scrisori de informare de la care aveți posibilitatea de a vă dezabona. Păstrăm datele personale furnizate de dumneavoastră pentru o perioadă de 5 ani în scopul ținerii evidenței financiar-contabile a donației. În cazul în care doriți ștergerea datelor personale din evidențele noastre puteți solicita acest lucru în scris la adresa de e-mail office@wellbeing-institute.ro.

Donația online

Școala Încrederii acceptă donații online. Donațiile online se fac prin intermediul serviciilor ecommerce oferite de Banca Transilvania.

Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară.

Politica de securitate

Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a donației plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți. În cazul în care ne furnizați adresa de e-mail aceasta este importantă, deoarece informațiile legate de donație vor fi transmise via email. În cazul în care nu ați furnizat adresa de email și doriți să fiți informat asupra stării donației dumneavoastră puteți solicita informații la adresa de email office@wellbeing-institute.ro.

Banca Transilvania garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți Politică de confidențialitate a Băncii Transilvania: https://www.bancatransilvania.ro/politica-prelucrare-si-protectie-date-personale/

Politica de returnare
Donațiile se pot returna donatorilor, în cazul în care aceștia solicită în mod expres, exclusiv pentru donațiile online efectuate prin card bancar. În acest caz, donatorii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Organizație în care vor solicita, în mod expres, returnarea sumei donate. Donatorul va atașa la această cerere, dovada donării acestei sume de bani prin intermediul Site-ului.

Cererea de returnare a donațiilor va fi expediată, prin e-mail la adresa office@wellbeing-institute.ro, sau prin poștă, la adresa: Aleea Băișoara, nr. 2A, Cluj-Napoca, jud. Cluj.

Confidențialitate
Datele solicitate de către Școala Încrederii sau Banca Transilvania vor fi folosite doar în contextul facilitării donațiilor către Școala Încrederii.

Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția niciunei persoane fizice, juridice, instituții, etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile online sau în cazul în care se abuzează în orice fel de website.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Școala Încrederii sau Banca Transilvania numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei și pentru comunicări ulterioare.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat în site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

Eventualele litigii, divergențe sau pretenții rezultate din sau în legătură cu donațiile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 30 de zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.

Termenii și condițiile generale de folosire a Site-ului, precum și Termenii și condițiile generale aplicate pentru donații online, sunt acceptate în deplină cunoștință de către utilizator, actul de donație implicând acceptarea imediată și totală a termenilor amintiți.

Fiind de acord cu acești Termeni şi Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Dispoziții finale

Modalități de primire a donațiilor:

  • donații online, direct de pe Site, prin intermediul serviciului specializat pus la dispoziție de Banca Transilvania;
  • donații direct în contul Asociației Wellbeing Institute,CUI:41746440, deschise la Banca Transilvania: RO88 BTRL RONC RT05 0991 9701

Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare;
Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără notificări prealabile.