Povestea Merge Mai Departe

Creșterea capacității de fundraising pentru schimbare în educație

Scopul proiectului

Scopul proiectului constă în creșterea capacității de atragere de fonduri și asigurare a sustenabilității Asociației Wellbeing Institute din Cluj-Napoca, în decurs de 1 an, având ca impact pe termen lung îmbunătățirea situației beneficiarilor noștri finali.

1
LUNI

Ne propunem să elaborăm și să introducem prima campanie de strângere de fonduri de la persoane fizice, care să susțină implementarea programului Școala Încrederii.

1
DONATORI
Ne dorim ca prin intermediul acestei campanii să ni se alăture cel puțin 5500 de donatori recurenți, persoane care ne împărtășesc valorile, și cred într-un nou model de școală românească, unde atât adulții, cât și copiii merg cu drag.

Modelul și Rețeaua

Școala Încrederii

S-a dezvoltat pornind de la setul de valori și transformările realizate de Transylvania College, include procesul recunoscut la nivel internațional Leader in Me, este inspirat inspirat din standardele românești ARACIP și cele britanice British Schools Overseas (BSO).

Programul național

Școala Încrederii

Programul Școala Încrederii este un program la nivel național, în care în prezent sunt implicate 104 grădinițe și școli de stat din România. Acestora li se vor alătura începând cu septembrie 2022 încă 100 de unități de învățământ din toată țara, și, pentru instituțiile înscrise, include un program cu durata de 5 ani.

Prin Școala Încrederii ne dorim să aducem în sala de clasă o altfel de educație, să transferăm cunoștințe și bune practici acreditate, să oferim sprijin și mentorat, totul pentru a-i ajuta pe adulții din instituțiile de stat să facă față cu brio provocărilor culturale și organizaționale românești. Vrem să redăm încrederea profesorilor în meseria lor, plăcerea elevilor de a veni la școală și siguranța părinților că școala face totul pentru viitorul copiilor lor.