Povestea merge mai departe

Creșterea capacității de fundraising pentru schimbare în educație

Scopul proiectului

Scopul proiectului constă în creșterea capacității de atragere de fonduri și asigurare a sustenabilității Asociației Școala Încrederii din Cluj-Napoca, în decurs de 1 an, având ca impact pe termen lung îmbunătățirea situației beneficiarilor noștri finali.

1
LUNI

Ne propunem să elaborăm și să introducem prima campanie de strângere de fonduri de la persoane fizice, care să susțină implementarea programului Școala Încrederii.

1
DONATORI
Ne dorim ca prin intermediul acestei campanii să ni se alăture cel puțin 5500 de donatori recurenți, persoane care ne împărtășesc valorile, și cred într-un nou model de școală românească, unde atât adulții, cât și copiii merg cu drag.

Modelul și Rețeaua

Școala Încrederii

S-a dezvoltat pornind de la setul de valori și transformările realizate de Transylvania College, include procesul recunoscut la nivel internațional Leader in Me, este inspirat din standardele românești ARACIP și cele britanice British Schools Overseas (BSO).

Programul național

Școala Încrederii

Programul Școala Încrederii este un program derulat la nivel național, în care în prezent sunt implicate 284 de unități de învățământ din România și include un program cu durata de 5 ani.

Școala Încrederii schimbă modul în care se face educație în școlile din România și, în ultimii 3 ani, a devenit un nou model de școală la noi în țară.

Sesiunile de training  la care participă și practicile pe care le implementează directorii și profesorii din cele 204 de grădinițe și școli publice urmăresc să transforme modul în care adulții din școli construiesc relații sănătoase cu elevii și copiii din aceste comunități.

Proiectul POVESTEA merge mai departe – Creșterea capacității de fundraising pentru schimbare în educație este derulat de Asociația Wellbeing Institute și beneficiază de o finanțare de 99.790 Euro, prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.