Audit și Consultanță

Împreună cu partenerii noștri, oferim școlilor consultanță și training atât online cât și fizic, în școli, pentru:

  • Îmbunătățirea substanțială a calității experienței de învățare a elevilor și profesorilor din școală;
  • Creșterea nivelului de wellbeing al tuturor membrilor comunității școlare;
  • Alinierea sistemelor și proceselor din școală cu valorile, viziunea și misiunea școlii;
  • Pregătirea echipei de middle manageri a școlii pentru o mai mare și mai eficace implicare în conducerea și administrarea școlii;
  • Schimbarea culturii organizaționale;
  • Eficientizarea proceselor de dezvoltare profesională.

Cum devenim o Școală de Încredere

Etapa 1

Are o durată de 2 ani; se adresează în special cadrelor didactice, directorilor, dar și personalului nedidactic și administrativ al școlii. Această primă etapă oferă intervenții de bază tuturor școlilor, iar impactul lor este măsurat prin măsurat prin instrumente de cercetare și evaluare finală.

Etapa 2

Are o durată de 2 ani și se adresează în cadrelor didactice, directorilor, dar și elevilor și părinților. Această etapă propune intervenții individualizate pentru fiecare școală pornind de la rezultatele evaluărilor din prima etapă. Pentru a promova etapa a doua, e nevoie ca cel puțin 60 la sută din personalul didactic al școlii să fie implicat activ în programele de formare și coaching oferite în cadrul programului.

Etapa 3

Are o durată de un an. Aceasta este perioada în care fiecare școală demonstrează sustenabilitatea programului, calificându-se, astfel, pentru obținerea certificării ca “Școală a Încrederii”. Având în vedere că procesul de menținere a certificării este unul permanent, mai multe despre el veți putea citi în paginile de final.

Fii parte din Școala Încrederii!

Dacă vrei să faci parte din procesul nostru și să afli mai multe detalii despre program, trimite-ne un mesaj.