„Cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara”, Spiru Haret.

Succesul programului POVESTEA este posibil doar printr-un efort comun de colaborare între comunitățile școlare, comunitatea de business, organizații non-profit și persoane fizice din România.

Avem convingerea că educația este un factor critic al schimbării sociale și economice, iar investiția în educație este singura investiție cu creștere garantată.

Împreună cu partenerii noștri implementăm un program unic de transformare a școlilor din România și de dezvoltare de comunități de încredere, reziliente și durabile.

Investește într-o școală!

Investiția într-o școală este despre încredere, despre parteneriat și despre un angajament pe termen lung care, pe lângă faptul că oferă școlii resursele educaționale necesare, va fi un exemplu în comunitate și va antrena și alți parteneri locali să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a comunității pe care o reprezintă.

Investiția în programul POVESTEA nu va avea impact doar asupra vieții și dezvoltării profesorilor, părinților și elevilor din școlile actuale, ci și asupra calității educației și a sustenabilității școlilor pentru generațiile următoare.

Fii partenerul nostru!

Asset 1

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate în beneficiul elevilor, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

Extras din Legea nr. 32/1994
Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza programul POVESTEA prin Asociația Wellbeing Institute, înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie a fiecărui an, în baza unui contract de sponsorizare astfel:

  • Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
  • Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza programul POVESTEA prin Asociația Wellbeing Institute, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.
Asset 1

CAMPANIE DE CAUSE RELATED MARKETING

Asocierea unui brand, din portofoliul companiei, cu programul POVESTEA și direcționarea unui procent provenit din vânzări în favoarea școlilor înscrise în program generează fonduri, aduce vizibilitate, impulsionează vânzările și creează o legătură emoțională și de încredere între brand și consumator.

Asset 1

VOLUNTARIAT CORPORATE

Suntem deschiși inițiativelor de implicare a angajaților din companiile partenere în activitățile de responsabilitate socială. Împreună vom identifica și implementa activități de voluntariat care să răspundă nevoilor din școli cât și intereselor angajatilor. Fiecare școală are nevoie de sprijinul comunității și sunt multe de făcut.

În numele elevilor, profesorilor și membrilor comunităților înscrise în program, vă mulțumim că sunteți parte din POVESTEA noastră.

Pentru orice întrebare sau solicitare de parteneriat, ne puteți contacta la:

Fii parte din Școala Încrederii!

Dacă vrei să faci parte din procesul nostru și să afli mai multe detalii despre program, trimite-ne un mesaj.